The Other Side

Misteri Lelaki Itu

Assalamualaikum w.b.t

[ZX250R]

Tadaa...

Smart kan motor ni
Suka owh sebab nampak bergaya

Erkk, lelaki misteri tu
Yang tunggang motor ni lah..
Kat kampus aku ada sorang lelaki
Dia guna motor ni
Dan pakai helmet macam kat bawah ni

[lebih kurang macam ni lar, spesifik model aku tak tahu]

Tu lah asal usul kenapa dia misteri

Ceritanya,
Pagi-pagi masa aku pergi kampus
Agak selalu jugak lah nampak dia masuk kampus
Selalu parking depan library

Aku teruja sebab motor dia cam best jer
Sebenarnya, aku suka sebab tayar motor tu besar..
Hahaha
Gelak lar, ini tak kelakar

Misterinya lelaki itu sebab
Tiap kali aku nampak dia
Memang helmet tak pernah off
Serius, aku nak sangat tengok tuan empunya motor macam mana
Smart macam motor ker biasa jer
Tapi, kalau biasa pom, 
Sebab motor dia smart, aku anggap dia smart.
Miahaha

Lagi, aku bukan stalker
Cuma mengisi masa tengok sekitar
Jumpa yang menarik
Aku bukak mata luas-luas..

Lagi lagi,
Dah lar naik moto pakai jaket hitam..
Pakej lengkap tuh.. ^^

"Inche, saya memang nak tengok muka Inche" 
Lain kali bukak lar helmet,
Teruja nak tengok nih..

Sekian..

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Motor Elok-elok Ye..

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: tapi aku lebih suka kalau lelaki ada kereta.
kan???

Heh, siapa nak Ayat balik ???

14 comments:

empunya belog said...
April 1, 2011 at 1:00 AM

kantoi ushaaaaaa!!hahahaha
p/s:check ur fb..hahaha
muahahaha:D:D

[Reply to comment]
empunya belog said...
April 1, 2011 at 1:00 AM

kantoi ushaaaaaa!!hahahaha
p/s:check ur fb..hahaha
muahahaha:D:D

[Reply to comment]
Cikya said...
April 1, 2011 at 1:08 AM

adeh,

erkk, kalau jida tak berminat nak usha jugak ker ??
aku curious giler-giler nih..
haha

[Reply to comment]
intan.maisarah said...
April 1, 2011 at 1:09 AM

kalau saya

berlari pada pemuda itu
tenung laa lama

amati

setelah puas..
katakan pada dia

"maaf inche. saya salah orang)

[Reply to comment]
Cikya said...
April 1, 2011 at 1:44 AM

intan.maisarah,

wah..wah..wah..
saya tak seberani itu..
adeh!
malu lar.. :D
hee

[Reply to comment]
DaK CoMoT said...
April 1, 2011 at 10:18 AM

comot teringin oo nak moto tu...nak jugakkkk..shemart ooo...aishhh hoho

[Reply to comment]
Cekodok said...
April 1, 2011 at 3:35 PM

cikya.... aish.. u jumpe i jugak akhirnya.. hahaha

[Reply to comment]
DKosongLapan said...
April 1, 2011 at 4:34 PM

yg pastinye bukan polower no 54 ni!!!

[Reply to comment]
Cikya said...
April 1, 2011 at 4:49 PM

comot,

kan?? teringin nak naik, tapi bukan dengan dia, rempit ngan perempuan lar kan..haha :D
serius smart..!

cekodok,

aish, lar, cekodok ker,
dah terbongkar lar misteri ni..
jumpa cikya jangan buat-buat tak nak bukak helmet ea..
adeh! ^^'

D08,

haha, D08 pakai kapcai ker yang lagi hebat daripada ZX250R ??
:) hee~

[Reply to comment]
AizA said...
April 1, 2011 at 5:25 PM

hahaah.. saya pernah berada dalam situasi itu... teringin sgt nak tgk muka org yang pakai helmat motor besar macam tu... ambil masa gak lah nak dapat peluang yg diinginkan... heheheh

[Reply to comment]
azkiyafarhana said...
April 1, 2011 at 6:45 PM

seyes lawak yaya..hak3
sape tuh? nanti dapat tgok muke dye ajak kite usha skali eh2..haha

[Reply to comment]
Cikya said...
April 1, 2011 at 7:56 PM

aiza,

wah..teruja lagi, camne dia ??
hensemm tak ? smart macam motor tak ?
ngee~
camne buleh tengok tu.. :D

far,

haha, kita usha sama-sama lar kat kampus nanti..
kiki ^^

[Reply to comment]
kay_are said...
April 1, 2011 at 10:46 PM

sekali tengok, pompuan daa.. mesti hancur luluh ati time tu kan? hee

[Reply to comment]
Cikya said...
April 2, 2011 at 12:42 AM

kay_are,

confirm lelaki!
yakin sungguh-sungguh ni.. :D
tak kan keciwa punyer..
haha

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.