The Other Side

Hati Besar Best!

Assalamualaikum w.t.b..

Hee, 
Semalam baru cakap nak perlahankan aktiviti
Tapi tak boleh
Sebab jiwa meronta-tonta ni nak cakap pasal ni

Member aku,
Dia suka kat seseorang
Sampai sekarang mungkin masih suka
Setia aku tak tahu tapi memang hati dia susah dah nak terima orang lain

Aku,
Suka kat seseorang
Suka kat seseorang lagi..
Dan lagi..
Jangka masa menyukai itu sekitar minggu-minggu ke bulan-bulan
Jarang yang mencecah tahun-tahun
Sebab aku muda lagi..
Haha

Member aku
Dia hati kecik
Sebab ruang hati dia dah isi kejap dengan seorang sahaja

Aku,
Berhati besar
Sebab boleh suka kat orang banyak-banyak kali
Mungkin dalam satu masa ada dua orang
Haha lagi
Jadi, ruang hati aku boleh sumbat beberapa orang semahunya
Memang tak kan penuh

[hati besar macam ni kot]

Member aku,
Dia setia,
Panahan tersuka jatuh dari pandangan mata
Lelaki itu pergi tenung anak mata dia
---
Aku rasa nak tikam jer mata laki tu sebab berani tenung member aku
Cett, buat member aku macam tu
Ker salah member aku???
Adeh!
---

Aku,
Bukan setia,
Kerana hakikatnya
Aku bukan betul-betul suka
Aku lebih kepada hormat aka respect dia
Peribadi dia mungkin
Jadi, 
Secara teori suka, stok lelaki yang aku suka dah berkoyan-koyan
Logiknya, seorang pom tak melekat kat hati
Hati aku besar
Pintu masuk besar,
Pintu keluar lagi besar..
Hahaha

[nak keluar hati aku tak perlu redah maze, sebab aku akan iring keluar sendiri]
*haha*
---
Tuan punya hati, Pintu suka hati
---

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Hati

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: aku duk perhatikan, kenapa aku mudah tertarik kat anak orang yang nombor tiga ?
hairan owh!

Heh, siapa nak Ayat balik ???

11 comments:

darl sepet said...
April 3, 2011 at 8:47 PM

Ada vacan lagi tak hati besar cik ya yayunk nie??sepet masuk sekali boleh????
sepet pon kt family kandung anak ketiga.cun sgt la tu......
lalalala.JOM layan ABH!

[Reply to comment]
empunya belog said...
April 3, 2011 at 9:02 PM

wow..cikya hati besar??wewitt..harap2 memebe cikya tu dpt lah get ovet that guy eh one day,,beselah tu org kata dari mana dtgnya cinta dari mata turun ke ati..x gitewwwwww??lps tu berputik lah segala rasaa.....kahkahkah

(mlm ni sy tngk abph onlie streaming)hehehe

[Reply to comment]
missSenget said...
April 3, 2011 at 9:29 PM

pintu hati saya masuk besar...tp keluar kecik.. bole? hahahaha...sumbat byk2..tp x mo bagi keluar..kakaka..tamak bukan? :p

[Reply to comment]
Cikya said...
April 3, 2011 at 11:19 PM

sepet,

ada, ada, perempuan lagi lah banyak vacan..~ :D
hee, tak minat sangat lar ABPH ker AJL ker, sebab kalau tengok pom tengok yang last masa nak habis..

intan.maisarah,

parah sangat ker ??
hati besar jiwa besar tak sama eh. ^^"

jida,

itu terserah tuan punya badan, pilihan sendiri,
aku tak boleh campur

[Reply to comment]
Cikya said...
April 3, 2011 at 11:21 PM

senget,

adeh! cikya lagi mulia lar, dah masuk dengan rela hati iring keluar..
haha, senget nak kumpul siapa banyak-banyak, kang jemm kat dalam tu, lagi parah..

kau kesah,

macam ni,
pernah tak ?? :D
hee~

[Reply to comment]
Cekodok said...
April 4, 2011 at 11:45 AM

cikya.. ada kosong lagi tak... haha....

[Reply to comment]
Cikya said...
April 4, 2011 at 12:35 PM

cekodok,

haha, cekodok letak kat buah pinggang lah,
kena tapis betul-betul dulu..
kalau letak kat hati nanti kena liver toxicity..
kiki :D
anak no 3 tak ? lalala~

[Reply to comment]
cantekk said...
April 4, 2011 at 1:36 PM

haha...sama la =D hihi , ati besar, ramai dlm ni,..

[Reply to comment]
Cikya said...
April 4, 2011 at 6:15 PM

cantekk,

wah..
ada geng nih..
sekutu hati kering, sebab boleh suka jer
cinta harammm jauh.. :D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.