The Other Side

Cinta Dalam Hati

Assalamualaikum w.b.t...

Aku tersenyum pahit lepas jawab paper Anti-Infektif dan Lain-lain Kemoterapi..
Terapi jiwa untuk menghadapi next 4 papers.. ^^

Cinta Dalam Hati,
Aku nak tanya,
Siapa pernah rasa?
Cepat-cepat komen..

Aku berminat nak tahu kisah Cinta Dalam Hati korang
Kalau ada 3-4 kisah, boleh buat entry special cerita pasal ni..
Haha
*serius ni*

Jom Kongsi..
Sangat berminat..
Sangat berminat..nak tahu...

Cerita member aku yang mana aku nak canang nih..
haha

Kisah aku?
---
Kisah Sepasang Kurung Biru
*yang version lagu raya tu*
---

[aku nak cari warna biru yang sama macam...tapi tak jumpa]
T.T

Boleh lah sayu sama-sama dengan aku
walaupun bukan hari raya..
tak lama dah pom
yang belum ganti sila ganti cepat-cepat..
weewitt~

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Harapan

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: sumber gambar tu terang tang-tang-tang, www.butiknep.com, berminat boleh singgah, aku tak kenal pom..

p/s lagi: dark blue metallic please.. 

Heh, siapa nak Ayat balik ???

2 comments:

Mera naam Joker said...
April 15, 2011 at 8:50 PM

cikya... ko ni sket2 member ko je.. ko pya cerita takde pon ko nak cerita.. padahal hati tu berbunga2... hahaha

[Reply to comment]
Cikya said...
April 15, 2011 at 9:11 PM

joker,

betul lar, kisah kurung biru tu kisah aku lar..
muzik latar tambah dengan cinta dalam hati ungu..
mahu banjir bantal..hahaha

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.