The Other Side

Body Lagi Lawa Daripada...




Aku nak letak video tapi..
Korang tekan lah sendiri link kat atas tuh

Komen aku,
---
Pergh, 
Aku teruja part body lawa jer
Suara tak lepas
Mekap lagi lawa daripada aku
*aku bukan reti mekap pom*
---

Kalau tengok sampai habis
Yang menang tempat pertama tuh
Pergh, seksi tahap tak ingat
Aku pulak yang geli..

Perempuan kalau tengok, jangan pandang yang terbelah tu,
Tengok atas sudah..
Tapi, laki pom sama,
Dua-dua masuk batas aurat, pusat hingga lutut Owh!

Aku tengok geli,
Lelaki korang tengok selera ker ??
Adehh!

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Ketulenan

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: aku malu ada wakil dari negeri aku...
moga dijauhkan, Nauzubillah


Heh, siapa nak Ayat balik ???

11 comments:

Cikya said...
April 4, 2011 at 10:51 PM

no-answer,

ambuii part mana ??
haha~

[Reply to comment]
ckozarith . said...
April 5, 2011 at 1:03 AM

CANTIK SGT ! tapi keluar suara, terus hancur T_________T kenapa lah dorg galakkan lagi benda mcm ni ?

cikya ! sy tulis pasal awk tau, sbb awak follower ke 100 :D meh la baca ,

http://kertascribbles.blogspot.com/2011/04/satria-neo-oren-selesai-terjah-kump-3.html

[Reply to comment]
DKosongLapan said...
April 5, 2011 at 8:23 AM

Nauzubillah....
dah ade ye pertandingan macam ni kat Malaysia.....hmmm...kite tunggu je le kesan daghi pertandingan ni.....

[Reply to comment]
Cekodok said...
April 5, 2011 at 11:09 AM

gua baru tgk sikit.. datin tu bapok ke... adehh

[Reply to comment]
Cikya said...
April 5, 2011 at 1:06 PM

ckozarith,

siapa lar tukang organize,
macam bagi sokongan pulak..
yang noraniza idris siap perform dan puji lagi cakap dorang intelligent..
adeh!
miss auuwww?

D08,

tu lah, dah ada gaya macam thailand dah..
ni belum dorang masuk pertandingan menyanyi lagi..
sadiss sumgoh..

cekodok,

haha,
sume bapok lor, kecuali noraniza idris..
ye ker geli cekodok uui ??
kahkahkah

[Reply to comment]
Raji berkata said...
April 5, 2011 at 4:52 PM

nauzubillah negara kita pun dh mcm ni :~(
teruknya..

[Reply to comment]
Cikya said...
April 5, 2011 at 5:09 PM

raji,

tak terkata kot.
kalau baca komen kat bawah video tuh lagi lar..
yang sokong satu hal.. ^^'

[Reply to comment]
cantekk said...
April 6, 2011 at 3:39 PM

iye deh, sume bapok...

bengap btol la, ape nk jadik ngn Malaysia

*lpas ni wat kt negeri mane lak ek ;)

[Reply to comment]
Cikya said...
April 6, 2011 at 4:45 PM

centekk,

kalau tak buat terus lagi bagus kan..
adeh!
bangsa yang dicanang maju begini..
=.='

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.