The Other Side

Min Ho Puasa Sehari..

Assalamualaikum w.b.t...

[inilah Min Ho]

Ni green turtle..
Labi-labi kalau tak silap
Tapi aku panggil kura-kura jer, senang, sebab macam pelik jer panggil labi-labi..

Aku kongsi bela Min Ho dengan buddy
Dia yang letak nama ni
Haha
Bila aku tanya nak letak nama apo, laju jer Kak Murni cakap nak nama Min Ho..
Layan..
Harap kau hensemmm macam Min Ho lar eh

[posing kacak bergaya]

Min Ho puasa sehari..
Sebab masa member aku jaga, dia bagi si Min Ho makan banyak sangat sampai habis stok
Aku bagi 1-2 bijik 3 kali sehari
Member aku bagi 2-3 bijik 3 kali sehari
Perghh, heaven lar Min Ho kena manja ngan member aku

Stok makanan habis
Sepatutnya aku pergi The Mall tujuan utama nak cari stok contact lense dengan makanan Min Ho ni
Aleh-aleh terjebak pergi makan pizza..
Miahaha
Balik kolej baru teringat..

Esokkan baru aku mintak makanan ngan buddy yang labi-labi dorang mati..
Dari petang sampai esok malam baru dapat makan
Aku cuba bagi biskut mana tahu nak ubah selera
Harammm si Min Ho nak makan..

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Haiwan Peliharaan

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: dia bila nak membuang mula lar hyperaktif, tarik perhatian nak orang cuci bekas cepat-cepat..
aku ni penggeli sikit, tapi tabahkan jiwa sebab dah tanggungjawab..
kihkihkih

p/s lagi: aku balik nanti, siapa lar nak jaga kau eh.. ^^"

Heh, siapa nak Ayat balik ???

5 comments:

Cekodok said...
April 1, 2011 at 10:37 PM

nama glemer gila cikya oii.. gua igtkan sape la tadi.. kekeke

[Reply to comment]
kay_are said...
April 1, 2011 at 10:44 PM

kesian.. hensem2 minho name die layak untuk kure2 je.. =P jage lek lok, jangan termati sudah ye.. hee

[Reply to comment]
Cikya said...
April 2, 2011 at 12:46 AM

intan.maisarah,

erkk, bukan saya yang bagi nama tu,
buddy yang minat sangat Min Ho sampai kura-kura pom letak nama sama.. ^^'

cekodok,

haha, glemerrr kan?
nasib baik tak letak nama cekodok..
kalau letak, mesti dia bunuh diri terjun dari batu putih tu.. :D


kay_are,

haha, mintak lekat badi hensemm Min Ho kat kura-kura..
:)
insyaAllah tak mati, asal jangan bagi terlebih makanan sudah, mati jugak.. ^^"

[Reply to comment]
Ren said...
May 5, 2011 at 8:10 PM

ceh... minho si kura-kura rupanya... hahaha...

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.