The Other Side

Tadaa Kedua Kali

............

2010-honda-brio-concept-front-angle-view
[bahagian depan]

[belakang mari..]

[ini kat dalam]

Haa kau, semalam motor hijau,
Malam ni kereta hijau pulak

Ni model terbaru keluaran Honda
Comel bagi aku..
Memang hijau lawa
Tapi rasa macam nak tukar warna jadi merah metallic boleh?

Memang impian ah,
Dari dulu lagi nak beli kereta cap Honda..
Haha
Target dari kecik lagi
Audi mahal sangat
Porsche boleh jeling-jeling tengok gambar jer

[Porsche 918 Spyder]
*smart Owh!*

Si Honda Brio ni aku ternampak dalam Berita Hairan
Masa aku tiba-tiba rajin pergi baca surat khabar kat library
*ini bukan nak intai Inche Motor Tayar Besar tau*

Brio ni okey lah jugak
Kalau dibandingkan dengan Jazz..
Kecil molek..

Erkk, tiba-tiba...
Nak cakap yang Brio ni comel...lagi
Kalau ada keluaran yang lagi best masa akan datang
Aku usha lagi..
Sekarang study, status kereta dalam list impian..
Kiki

Tapi kalau Waja kat rumah tu elok lagi
Aku lenjan sehabis mungkin dulu lah baru tukar..
Haha
Aku setia kan.. :D

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Kereta Idaman..

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: serius, takde dah aku beli kereta cap lain melainkan Honda..
tak percaya, tunggu nanti..
insyaAllah.. :D


Heh, siapa nak Ayat balik ???

6 comments:

apik pehe said...
April 2, 2011 at 1:49 AM

hahaha..tu kalo nk beli spyder tu mmg apik x mampu..hehe

eh..naper gambar bahagia dalam keta camtu?

[Reply to comment]
naqiah said...
April 2, 2011 at 8:09 AM

<-- minat mazda rx8.. hehehe

[Reply to comment]
Cikya said...
April 2, 2011 at 5:25 PM

apik,

spyder boleh tengok-tengok gambar je lah..
mimpi-mimpi..

erkk, haa, terkejut jugakk..
haha, entah..~ ^^'

naqiah,

owh, mazda rx8..
boleh tahan.. :D
smart jugakk..

[Reply to comment]
~syue~ said...
April 3, 2011 at 1:43 AM

hijau metalic ke pink metallic mau tak?
hehehe ^^

sila sila datang ye
problem ape ni ye

[Reply to comment]
Cikya said...
April 3, 2011 at 7:44 PM

syue,

nak merah metallic, nampak macho kacak bergaya, kalau bawak laju-laju orang tak pandang pelik..kiki
tapi pink metallic terlalu girly lar.. :D

intan.maisarah,

haha, apekah kereta katak itu ?
si honda Brio inikah ?? ^^'

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.