The Other Side

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

Assalamualaikum w.b.t...

anOther stOry tO tell yOu

Ini rentetan Cik Syada...!
Tinkayu Tinbesi Cik Syada,
Tag lagi Cikya terima..
hee~

Kalau nak join klik SINI...!
Terms, rules and regulations as stated..
^^
Mempersembahkan...

Tadaa...!

[ Ini lah dekstop laptop aku... ]

Hahaha,
Sila jangan gelak!

Tu botol perfume..
Cap Lanvin..
Aku pernah letak dalam entry aku yang INI...!

Erkk, aku suka gambar ini,
Sebab lawa...
*ada ayat Marry me!*
;P
Tak, sila berhusnu-zhon dengan aku
Perfume ni menarik sebab ada ayat keramat tu lar..
Hahaha

Yang note kuning tu,
Best regards bla-bla-bla aku letak kat dekstop
Sebab senang nak copy and paste bila aku kena taip emel rasmi kat committee..

Signature pom kat dekstop sebab senang nak cari bila nak buat surat rasmi...lagi.
Kerja setiausaha tak sulit memang macam ni..


Gambar berkot kat dekstop jugak sebab senang nak cari sekali lagi bila
Aku kena buat resume atau isi borang database

Ikon game Hang-A-Roo dan Ayam penting!
Penghilang bosan bila aku dah muak membaca atau menaip

Ada folder khas lagu untuk waktu aku jiwang-jiwang
Ikon 'Play' warna hijau

Dan perkara-perkara lagha sewaktu dengannya macam browser dua bijik setia kat dekstop
Fuhh!!!

Rasa macam dah panjang dan membosankan jer..

Abang Kaspersky jugak Si Bulat hijau kat atas tak dilupakan..
Kesatria waja laptop aku nan jitu

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Lappy Ye

:: Salam Satu Aqidah! ::

Aku Tag:



p/s: tolong jangan bosan dengan penjelasan aku.. haha
seikhlas hati dan jujur tu aku susun satu-satu.. :)

Heh, siapa nak Ayat balik ???

13 comments:

fiezah91 said...
April 22, 2011 at 10:22 PM

wah wah! haha.. gud luck cikya :)

[Reply to comment]
..arcmabaharin.. said...
April 22, 2011 at 10:42 PM

hahaha ade game hanggaroo!

tq join ye ;p

[Reply to comment]
Cikya said...
April 22, 2011 at 10:42 PM

fiezah,

hee, wah wah wah balik! :D
tiba-tiba maluuu~ ^^

[Reply to comment]
Cikya said...
April 22, 2011 at 10:43 PM

arcma,

tuan punya contest datang...!
ngee~ :D
Hang-A-Roo tu penting tuh..

[Reply to comment]
cantekk said...
April 23, 2011 at 9:14 AM

hehe....
cikya,,,lappy kt kedai lagi la, belom belik..
desktop pc bole kan?
tp mgu depan lamm
mekasih tag!

[Reply to comment]
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...
April 23, 2011 at 9:58 AM

contest cm ne pon ade ek.... hehe.. gudluck k :)

[Reply to comment]
cik azeya said...
April 23, 2011 at 10:07 AM

huu tengs tag cik ya,,tp desktop saye ringkas gile tak banyak gambo pon, ade icon 7 bijik je. siyes tak akan menang. -_-

[Reply to comment]
Syarafina Zaini said...
April 23, 2011 at 11:35 AM

Pink lawa.. hehe Nak join jgk laa.. Musim study week mmg macam ni.. kih3~

[Reply to comment]
apik pehe said...
April 23, 2011 at 5:21 PM

hehe..gambar desktop pon boleh dijadikan contest..kretip2..hehe

[Reply to comment]
Tupai Karan said...
April 24, 2011 at 8:51 PM

hangaroo? my feveret gak tuh hehe

(suka pink eh?)

[Reply to comment]
kau kesah ke?? said...
April 25, 2011 at 3:54 PM

eceh. cantek pulak botol perfume tu. all the best ye!

[Reply to comment]
Anonymous said...
April 25, 2011 at 4:29 PM

cikya gua rasa ko tak payah tunggu lagi setahun.. gua rasa mcm lagi sebulan je lagi.. haha

[Reply to comment]
missSenget said...
April 26, 2011 at 9:50 AM

ape mksud si cekodok tu??

ape yg tggu setaon cikya??

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.