The Other Side

Terpeluk 'Lelaki'

.....

Erkk, 
Ni cerita dah lama
Tiba-tiba teringat balik..
Aku balik bercuti dari matrik..
Jalan-jalan kat shopping mall dengan family aku
Mak ada sekali lar..

Sekali aku duk syok jalan-jalan ada orang panggil..
Apa melilau lar aku cari..
Lepas tu nampak lar member aku yang dari sekolah menengah dulu
Lama tak jumpa owh
Apa lagi, terus aku peluk...

Hahaha,
Yang tak tahannya,
Mak aku terkejut sakan lar..
Sebab yang aku peluk tu "lelaki"
Adeh,
Member aku siap salam-salam ngan mak aku..

[siapa hensem macam ni angkat tangan dan komen]

Al-kisahnya,
Member aku tu, 
Dia bukan pengkid,
Tomboy aku tak berani nak cakap
Tapi dia memang smart giler potong rambut pendek pakai kemeja..
Kalau pakai tudung pom sweet jugak..
Tak tahu nak klasifikasikan macam mana

[dia suka buat rambut macam ni]

Jenuh aku explain kat mak aku masa balik..
Kahkahkah

Bila lar member aku tu nak jadi perempuan ayu sejati..

Sekian.

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Status

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: serius, dia comel owh pakai tudung, siap ada lesung pipit lagi..

Heh, siapa nak Ayat balik ???

6 comments:

storyfromme said...
April 7, 2011 at 6:04 PM

saya pon ade kawan macam tu.bila amek gambar peluk2 jadi kontroversi lak.

[Reply to comment]
cantekk said...
April 7, 2011 at 6:19 PM

sama la, ada gak kgkawan camni...
hmm..

[Reply to comment]
missSenget said...
April 7, 2011 at 8:41 PM

orang macam tu mmg selalu comel...hehehe..

suka gak tengok2...

[Reply to comment]
neslO_ais said...
April 7, 2011 at 11:16 PM

ey bak sini no fon die! erkk..?
heee..

[Reply to comment]
Cikya said...
April 7, 2011 at 11:37 PM

story,

tu lar, ni kontroversi depan mak..
adeh! tapi dorang ok jer.. ^^

jida,

mesti dah fikir pelik nii..
otak kena cuci ngan klorox nih..

cantekk,

wah, cantekk pernah kantoi dengan mak ker ??
hee~ :D

senget,

tengok kat mana ?? haha, tu lar, memang dorang selalunya comel..
adeh, jeles sebab comel..
kahkah

neslo_ais,

ewah-ewah..
pergi stalk fesbuk dia lah..
hahaha :D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.