The Other Side

Lelaki Nampak Hensemm Bila...

...........

Bila potong rambut kemas-kemas
Bukan gaya macam askar
Cuma pendek dan kemas
Tak perlu gaya korea jepun
Spike guna berbotol-botol gel pom tak perlu
Cuma pendek dan kemas
Jangan belah dua macam nerdy sudah..

[macam ni ok kot, tak serabai]
*kesesuaian mengikut individu..*

............

Itu bagi aku
Lain orang lain citarasa..
Kahkah
-citarasa-

............

Study week aku dah secara rasmi bermula hari ni aka sabtu
Doakan aku eh
Aktiviti blogging pom akan menjadi perlahan
Demi kesejahteraan bersama..
Take care semua!

.............

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Imej

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: aku takde, harap ada yang rindu..
hee~ :D

Heh, siapa nak Ayat balik ???

10 comments:

Cekodok said...
April 3, 2011 at 12:49 AM

cikya gua sikat belah tepi... hensem.. haha....

[Reply to comment]
intan.maisarah said...
April 3, 2011 at 10:29 AM

:) suka lelaki serabai tapi kemas.. haa.. camna tu?

[Reply to comment]
tipah said...
April 3, 2011 at 10:30 AM

lelaki rmbut pendek nmpk hnsem . yg panjang dah macam penjenayah. huk4!

cikya, t lau sy rindu cane? hee

[Reply to comment]
einaa_akemi said...
April 3, 2011 at 11:09 AM

kdang2 spike pun okey gak...
ke ikut muka?ensem ke x?hikhik

[Reply to comment]
empunya belog said...
April 3, 2011 at 1:22 PM

arghhhh....dennissssssssssss........oh my...cikyaaaaaaaaa!!!

[Reply to comment]
empunya belog said...
April 3, 2011 at 1:22 PM

arghhhh....dennissssssssssss........oh my...cikyaaaaaaaaa!!!

[Reply to comment]
sekamar rindu said...
April 3, 2011 at 2:51 PM

belajar elok2 yaa..:)

* folo ur blog..

[Reply to comment]
missSenget said...
April 3, 2011 at 3:58 PM

kadang2 botak tu comel..hahahha

slmt bljr cik ya~!!

[Reply to comment]
Cikya said...
April 3, 2011 at 7:36 PM

cekodok,

sikat belah tepi, hensemm, nak mintak jadi abang angkat ah,
esok emel mintak putus..
haha ^^'

intan.maisarah,

serabai tapi kemas, macam gaya korea jepun lah tu kot..
ke cane ? :)

tipah,

hensemm memang kemas?? haha, wat ayat terbalik :D
panjang kalau tak menggerbang dan pandai jaga ok lar jugak..hee~
rindu cikya, erkk..jerit banyak-banyak kat shout je kot. ^^

[Reply to comment]
Cikya said...
April 3, 2011 at 7:40 PM

einaa_akemi,

hee, spike kena tegok orang jugak.
tapi lagi suka yang tak spike, sebab nampak lebih matang dan kemas..
nampak lagi stabil..
kalau spike nak tido tak boleh nak suka-suka landing.. :D
kena jaga..

jida,

haha, aku pinjam jer gambar dennis ni, tak ambik pom..adeh! ^^'

sekamar rindu,

terima kaseh, doa skali ea.. :D *winkwink*

senget,

wah..lain daripada yang lain lar taste senget nih..
wow! ni mesti hardfan zaibo dan harith iskandar..miahaha :D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.