The Other Side

Perut Kecil-->Bloating Dan Kurus

....

Bukan apo sangat..
Bila member tegur..
"Eh, kau dah kurus sekarang...!"

Aku,
"Eh, ye ker???"
---
Sambil rasa nak tergolek-golek gembira
---

Aku,
Bloating, bukan kerana perut kecik,
Akhir-akhir ni aku makan kurang..
*buat kisah sedih*
Bila aku makan dengan gumbiranya secara tiba-tiba hari ni
Haa kau,
Penuh dengan air rasa nak cecah tekak
Kenyang tak menyempat..

Persoalan,
Aku betul-betul kurus ker..
Nanti aku timbang..
Hilang lemak ker hilang otot..

make me thin or friends fat
[sayang lebih lar kucing ni..haha]

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Kesihatan

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: serius, aku kena kurangkan makan...yang kena bayar sendiri
nanti bila balik rumah makan banyak-banyak balik..

p/s lagi: seburuk-buruk bekas yang penuh adalah perut...

Heh, siapa nak Ayat balik ???

6 comments:

missSenget said...
April 8, 2011 at 7:41 AM

cane nak tau ilang lemak ke ilang otot?

[Reply to comment]
cantekk said...
April 8, 2011 at 9:21 AM

hihi...alamak
perot penuh, ketat gile, da la ngn korset lg..hihi

[Reply to comment]
Cikya said...
April 8, 2011 at 3:03 PM

senget,

orang jual makanan kesihatan untuk kurus biasanya ada mesin penimbang yang eleltronik yang canggih, buleh detect brape percent kita nyer lemak, muscle, body water content bla3~
macam herbalife ker..

cantekk,

hahaha, pakai korset tuh..auww~
shaping dengan pakai kain sarung boleh jugak kan ??
tapi kat pinggang jer lah..haha

[Reply to comment]
wath said...
April 8, 2011 at 5:23 PM

perut aku pn penuh niiii. minggu ni hari2 makan je. nape ntah. huh~

[Reply to comment]
Cikya said...
April 8, 2011 at 6:03 PM

wath,

kalau hari-hari tak makan kebulur pulak nanti..
makan berpada owh~ :D
kasik nutrient cukup untuk hidup..

[Reply to comment]
kyle said...
April 8, 2011 at 6:36 PM

cikya: duit tue masuk akaun bank teros, yer, kene join says baru leh masuk lucky draw tue :) cikya mcm dh join eh? hehe

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.