The Other Side

Tadika Lagi Best! tapi...

Assalamualaikum w.b.t...

Kenapa tadika best?

[pilih nak masuk yang mana]

Boleh main sepanjang masa, tiada kekangan seperti waktu Pendidikan Jasmani
Takde exam, setakat 1 + 1 = 2 apalah sangat..., esei pom takde
Baju boleh comot-comot, tak perlu jaga imej kemas-bersih-sopan,
Datang lambat tak malu sangat, 
Tak payah bawak beg sekolah, kalau rajin boleh bawak beg sailormoon!
Ada minum pagi free
*masih dianggap free walau dinyatakan dalam yuran*
Kalau tak datang tak perlu MC
Tak payah sign attendance, kenal tandatangan pom tidak~

[sekali imbas macam buah pinggang]


Baju mak tolong gosok dan basuh
Masa ni seronok kaler-kaler buku warna, kaler-kaler dinding!

[anak siapa jumpa kat google..hee]

Tak kenal sangat kalkulator sebab tak payah kira kalkulus ker apo


Kenapa Tadika Kurang Best ??

...............

Tak boleh main balas-balas pantun
*vocab tak power lagi, nak eja masih gagap-gagap*
:: mimpi lar nak karang pantun berima ::
Dua kerat ? Empat kerat ? Enam kerat apatah lagi...
Bak kata Sepet! nak masuk RTM-RTB ??
Mimpi jatuh katil pom belum tentu dapat..
hahaha

................

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Impian

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: ada bantahan ??? haha

Heh, siapa nak Ayat balik ???

2 comments:

topimagine said...
March 23, 2011 at 10:02 PM

xsuke sekolah tadika.. cikgu ada sorang je.. bosan... hahaha

ENTRY TERBARU : TOWN SANGAT KE BUDAK KL NI

[Reply to comment]
Cikya said...
March 23, 2011 at 10:04 PM

hahaha...

top, tukar-tukar kelas lah..
buat-buat dah jadi budak 6 tahun ker, masuk 5 tahun belik ker..

:D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.