The Other Side

My Blog In Pron Site ???

Assalamualaikum w.b.t..

Nak buat entry segan tapi nak bagi tahu jugak.
Kesedihan melampau nih..
rasa nak guling-guling bawah katil..

Apakah ???


Bila aku scroll down..

Arghh...
Tak mampu nak berkata-kata...

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Blog..?

:: Salam Satu Aqidah! ::

[frust tahu...]

p/s: macam tag line aku yang last tak sesuai jer dengan link yang aku letak..
*hampeh!*

Heh, siapa nak Ayat balik ???

7 comments:

empunya belog said...
March 25, 2011 at 5:11 PM

huhu..bahayenye...mcm mne jadi mcm ni..troknye...tkot plak.

[Reply to comment]
Cekodok said...
March 25, 2011 at 5:41 PM

cikya... hahah... dah jadi pengusaha cerita lucah plak.... haha

[Reply to comment]
~syue~ said...
March 25, 2011 at 6:02 PM

mcamana bole masuk ni...huhu

[Reply to comment]
Cikya said...
March 25, 2011 at 6:54 PM

story,

entah macam mana buleh jadi macam tu tak tahu..
setakat ni tak pernah tulis yang 18 SX ke 18 PL apatah lagi..adeh!

jida,

tergoogle dan ternampak..
entah kriteria apo web tu letak sampai entry aku masuk.
Ngeng!

cekodok,

cett, ni sape pengusaha ni ??
bukan cekodok admin ker..
haha :D

syue,

serius, misteri macam mana buleh masuk pom taktau lar..
blog ini tak bersalah, tuannya lagi lah jauh menyimpang dari benda-benda macam tu..
huu~ ^^"

[Reply to comment]
Cikya said...
September 1, 2012 at 8:40 AM

Neslo.

Hahah! Something are wrong with the web directory. Ngee.
:)

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.