The Other Side

Men Are So Confusing

Assalamualaikum w.b.t.

.............

But girls are much more confusing...

.............

Sebab, 
Bila hati dah suka, susah nak lupa
Hook by apple pie ker
Stunt by peach cobbler ker
Driven away by chocolate indulgence ker
Tempting like ice-cream ker

Sebab,
Bila dah suka, memang susah nak lupa

Semua aku cakap pasal makanan, sebab bila aku makan yang best, boleh buat aku gembira
Tapi, bila dah hook, stunt, driven away dan tempting by someone.
True, it is sure do hard to forget

[sedih tapi realiti...]

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Jiwa

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: ini kisah benar, kisah siapa ? 
pada aku, semua yang ada rasa tak kesampaian memang akan rasa macam ni..
i hope someday, you can totally over him

[aku tulis entry ni dengan rasa berbelah bagi]

Heh, siapa nak Ayat balik ???

10 comments:

topimagine said...
March 30, 2011 at 11:10 PM

ni cter pasal makanan or pasal pakwe ni... hope cter pasal makanan yerk :)

[Reply to comment]
missSenget said...
March 30, 2011 at 11:16 PM

cikya..kita kan muda lagi..


err..bole tak tiba2 ngaku muda??


so, kite enjoy~!!!

[Reply to comment]
Cekodok said...
March 30, 2011 at 11:28 PM

hehe... mcm tak kena je bila kata cite pasal makanan kan?

[Reply to comment]
Cikya said...
March 30, 2011 at 11:31 PM

top,

kisah tu, bila aku dah sangkut suka makanan dan tak boleh tak makan nanti jadi gian.
hahaha,
kisahnya, tersangkut dengan dia macam aku sangkut kat makanan..

senget,

kita memang muda..
miahaha,
tu bukan kisah cikya
cerita sahaja..

cekodok,

ada kaitan..
:D
*hati nk defend diri.*

[Reply to comment]
Cikya said...
March 30, 2011 at 11:39 PM

intan.maisarah,

sangat kan..
baca kisah orang, diri sendiri nak jugak terasa.
hahaha
*orang terlebih emosi emmang gini*
:D

[Reply to comment]
Raji berkata said...
March 31, 2011 at 5:15 AM

oh betul makanan ker org dua2 pun boleh guna istilah tu xD

[Reply to comment]
storyfromme said...
March 31, 2011 at 7:20 AM

selalunya perempuan yang lagi susah melupakan sebab lelaki die ade banyak cara untuk melupakan seseorang.

[Reply to comment]
naqiah said...
March 31, 2011 at 10:07 AM

i so cunfuse... suka kt bf org..

[Reply to comment]
Cikya said...
March 31, 2011 at 12:06 PM

raji,

hee, apabila orang dan makanan disamatarafkan..
haha :D

story,

wah...entahlah,
memang susah kot perempuan nak lupa.
laki yang pom kadang-kadang sama..
yang merasa jer tahu betapa susah nak jadi selective amnesia.. ^^

naqiah,

adeh! kes parah tuh..
miahaha, perempuan tu rival ker kawan,
kalau kawan doakan dia bahagia..
kalau rival, teruskan mencuba..
*hahaha gelak jahat*

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.