The Other Side

Sedih!

......................

Sebab, nak rupa blog yang lama...
Jujur aku katakan, aku Fail bab setting-metting blog nih..
*keciwa guling-guling sebab rasa makin buruk*
:: aku mengada-ngada nak tukar template ::

.....................

Sumpah lepas ni aku takkan tukar dah..
Trauma eh

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Selera

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: bersedih sambil makan muffin~
*aku susah nak tolak kalau orang datang jual kat bilik*
adeh!
lagi pom, blog aku bukannya lawa sangat pom..hahaha

Heh, siapa nak Ayat balik ???

4 comments:

missSenget said...
March 23, 2011 at 10:05 PM

da cntik ni..nk tmbah apa lg cik ya??

[Reply to comment]
Cikya said...
March 23, 2011 at 10:16 PM

hee,

nak tukar template...

give up sampai bila-bila..
tahan lar mata hadap template ni sampai tua..

adeh! ^^'

[Reply to comment]
Cekodok said...
March 23, 2011 at 11:03 PM

cikya.. template takde masalah pun.. gua punya blog simple je... hehe.. kalo rajin search la tutorial.. mungkin berguna... jangan menyerah deh...

[Reply to comment]
Cikya said...
March 23, 2011 at 11:18 PM

serius..

kalau ada tukar template dalam 3-4 bulan nanti memang tengah mimpi lar tuh..

^^'

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.