The Other Side

Heart Vacancy...

Assalamualaikum w.b.t..

Hati aku takde kena mengena dengan tajuk okeh.

Cuma nak cakap aku review lagu Heart Vacancy by The Wanted
Okey lar jugak..
Lirik pom agak meaningful

The Wanted - Heart Vacancy Lyrics
[saja letak, kalau ada yang jenis tengok penyanyi dulu baru tengok lagu..]

...............


I hear your heart cry for love
But you won’t let me make it right
You were hurt, but I decided
That you were worth the fight


I hear your heart call for love

Then you act like there’s no room
Room for me, or anyone
“Don’t disturb” is all I see


Close the door, turn the key
On everything that we could be

If loneliness would move out
I’d fill the vacancy
In your heart, in your heart, in your heart...


................

Aku tak nak letak banyak-banyak..
Macam aku ni suka sangat letak lirik lagu..
haha
Nak pilih yang menarik deria pendengaran aku je
Yang berbunga hati bila dengar..
kahkahkah

Hati korang berbunga tak ???

Ini heart vacancy
Bukan post vacancy

Kalau berkenan, tak perlu hantar resume siap cover letter
Cuma, approach tuan punya badan
Pergi interview confidently dengan 'bakal' mertua..
Semoga berjaya!

Berminat tak ??
hee~

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Kekosongan ?

:: Salam Satu Aqidah! ::

[hati berbunga lah ni kan..]

Heh, siapa nak Ayat balik ???

4 comments:

kay_are said...
March 28, 2011 at 9:08 PM

sejak layan korea.. jarang sangat dah dengar lagu london ni.. huu

[Reply to comment]
Cikya said...
March 28, 2011 at 9:17 PM

hahaha,

korea sedap dengar, tapi tak faham..
try ah dengar, lagu slow tapi okey lah jugak.. :D

[Reply to comment]
missSenget said...
March 29, 2011 at 7:11 PM

err...

berminat~!!!

aiyooo...mana bakal mak mertua? x sabar nk gi intvw ni..ekekkee..

[Reply to comment]
Cikya said...
March 29, 2011 at 8:38 PM

senget,

hahaha, ini dah ubah teknik ko apo ni.
senget pulak yang nak masuk interview ngan bakal mak mertua..
ingat kan ado lar nanti yang masuk interview ngan mak senget~ :D

kira senget lamar a guy lar nih ^^
kiki

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.