The Other Side

Kamu Takde Kerja Ker Apo Eh???

Assalamualaikum w.b.t.

Aku baru balik dari bergelak ketawa tengok MV Hindustan lama-lama kat bilik kawan aku..
Tengok laptop terus bukak blog..
Blog aku..
Hadiah yang aku dapat..

hahaha
Aku ketawa sorang-sorang
LOL 10 kali !
Ada jugak orang nak buat macam ni kat aku
Adeh!

Blog aku ni blog picisan
Aku dah cakap tak reti setting-metting nih, Fail
Apa yang aku tulis apa yang aku rasa

Who the Hell are you ??
Memang sah kamu takde kerja eh..

Blog buruk, cerita tak menarik, tak cantik
*aku taip tanpa sekelumit keciwa*
Jangan habiskan tenaga tinggal komen kat shoutbox aku

Miahaha
Ada aku kesah ???

:: All Hail Cikya ::

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Jari Kamu Boleh ??

:: Salam Satu Aqidah! ::

[hingus dan budak tak boleh dipisahkan]

p/s: aku tak marah derr, yang aku hairan, rajin pulak datang bebel kat shoutbox aku DUA kali..
kahkahkah
Dang!, You are so pathetically funny~
Aku masih ketawa...

Heh, siapa nak Ayat balik ???

8 comments:

Cekodok said...
March 27, 2011 at 2:29 AM

okay je gua tgk.. haha.. orang buat blog mcm2 niat... terpulang la.. kalo blog pribadi.. nak luah perasaaan ke.. takkan nak tulis ikut apa yang orang suka.. nak tulis apa yang orang suka.. mungkin setengah suka.. setengah tak suka.. jadi... tulis mengikut hati... usah peduli orang.. nak peuhi semua nafsu orang.. jenuhhhh

[Reply to comment]
Cikya said...
March 27, 2011 at 2:39 AM

cekodok,

thanks!
haha, aku tak terkata, taip jer sambil sengih..
orang, tak boleh nak ambik port sangat..

tulis mengikut hati,
double likes that! :D

ker ada yang terasa makan pedas blackpepper baca entry aku??
hahaha

blackpepper mahal tahu!

[Reply to comment]
neslO_ais said...
March 27, 2011 at 7:56 AM

haha mmg serabot je die wat camtu..
blog org an, suke ati la nak cane pon..

cik ya buat cool je okeh! :D
takde hal lah~

[Reply to comment]
missSenget said...
March 27, 2011 at 8:05 AM

hey cikya...kau patut bangga...sebab, dia da baca blog ko..

hahahahaha...

[Reply to comment]
Cikya said...
March 27, 2011 at 9:19 AM

neslo_ais,

cikya cool habis!
takde perasaan lansung, sebab cara dia tu sangat lar..
'low'.. :D

senget,

baik!
dah mula kembang-kembang hidung bangga nih..hahaha

[Reply to comment]
naqiah said...
March 27, 2011 at 9:59 AM

comel pe blog cikya.. cleen jer.. xda sepah2 org babai2 ka... bling3 ka.. sy suke ok?? :)

p/s : dalam 1 pokok buah, mesti terselit y busuk!!

[Reply to comment]
AesyaZealous said...
March 27, 2011 at 10:57 AM

muahaha.. ape jadah komen cmtu

[Reply to comment]
Cikya said...
March 27, 2011 at 1:05 PM

naqiah,

tinkayuuu sebab suka,
jujur, tak reti sangat canggih-manggih-decorate kasi cantik..
nak loading pom cepat kan.. :)

aesyazealous,

miahaha,
aku tak tahu..
berani tinggal lar link, boleh aku buat entry khas jawab ketidakpuasan kamu kat blog aku..
:D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.