The Other Side

Cuci Mata...

Assalamualaikum w.b.t...

Kali ni aku nak cakap pasal dinner kolej dan dinner fakulti aku
Semua memang melaram habis lah
Siap dress segala bagai ikut tema
Baik aku, sauk baju kurung jer.
Takde nya nak berdress kebaya singkat wa ketat jarang..sejuk tahu!
Seperti biasa, 
akan adalah penganugerahan Queen of the Night..
Al kisahnya, 
Queen of the Night yang dipilih pakaiannya takde lah semegah mana
Ada lagi yang habis vogue dress kembang ala bunga, berbelit-belit ikat selendang
kahkahkah
'Queen' tu pakai kebaya jarang singkat dengan kain terbelah jer..
Terbelah depan sikit jer..
Kalau jalan nampak sikit jer...
hahaha
*gaya cakap macam aku jeles*
Sumpah tak!

[betis I lawa tahu!]

Cuci mata versi kedua adalah...
Apabila perempuan pakai seksi tahap gaban masa dinner.
Pergh, short skirt, sleeveless tu dah wajib, ketat semestinya, jarang ikut keadaan..
Aku cuci mata takde masalah
tapi kesian kat kaum lelaki
Dapat dosa kering free-free...
Adeh!
Nak tegur, bukan Muslim pom..

[ini yang paling cikai lah kalau dinner]

Aisey, aku terlepas voting untuk jadi Majlis Tertinggi untuk dinner tahun depan..
Sebab tengah hari tadi aku balik ambik pendrive
Sempat menggodek blog kejap
tapi takpe,
Aku nak cadangkan kepada mereka
Datang dinner jangan seksi-meksi
I'm straight okeh!
hahaha

[maaf, takde crown, bajet dinner tahun ni lari]

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Aurat

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: tapi dinner fakulti aku pakai dress labuh ala-ala jubah, tak melaram mana pom..kiki :D 
tak ikut tema pulak tu ^^'

Heh, siapa nak Ayat balik ???

2 comments:

Cekodok said...
March 15, 2011 at 5:51 PM

kena buat tema menutup aurat mengikut syarak... hehe

[Reply to comment]
Cikya said...
March 15, 2011 at 9:06 PM

@Cekodok

memang silap besar lar terlepas voting tengah hari tadi..
nanti nak suruh MPP pantau dinner..
haha, bajet macam ada kuasa jer :D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.