The Other Side

Mata Aku Mata Lelaki

Assalamualaikum w.b.t..

Haha,
Aku bukan berniat nak sama taraf kan darjah kedaulatan mata lelaki ker perempuan
Cuma
Ini cerita pasal MV Hindustan hari tu
*betapa besarnya pengaruh Hindustan kat aku akhir-akhir ni*

Sedang bergembira tengok mereka lari-lari kat ladang bunga
Golek-golek jatuh atas salji walaupun pakai skirt pendek..
Aku layan
Sebab lagu best

Tiba-tiba aku cakap,
"Body artis Bollywood lawa-lawa kan?"

Member aku jawab,
"Ye lah, dah mereka selalu menari, memang body lawa"

Aku
"Tak, maksud aku, memang body lawa, gebu.."

Member aku dua-dua orang terus gelak
Sorang terus cakap,
"Pergh, ko pom ukur badan perempuan jugak eh"

Nada tak bersalah
"Dah dorang tunjuk, aku tengok je lah, cuci mata, mana tahu kalau saiz sama macam model"

[lelaki sejati kena pandai jaga pandangan kan.. :)]
*aku terkecuali kot???*
Miahaha

Ada orang cakap,
Kalau perempuan cantik, nak seksi-meksi okey lah sikit
Boleh cuci mata
Tapi kalau yang tak berapa nak lawa pom nak seksi-meksi jugak, tu yang tak tahan..
Sakit mata ???
*tu terserah kat mata yang memandang 'free show'*

Bagi aku,
Cantik ker, body lawa ker,
Simpan untuk diri sendiri lah, tak perlu nak tayang satu dunia
Semua dah pandai fikir baik buruk kan..
*mode ceramah*

[siapa setuju angkat tangan!]

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Diri lagi..

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: aku tak ukur hero Bollywood, geli weyh..erkk! ^^'


Heh, siapa nak Ayat balik ???

6 comments:

tipah said...
March 30, 2011 at 6:24 PM

saya. setuju. lalala. :P

[Reply to comment]
Cikya said...
March 30, 2011 at 8:24 PM

tipah,

aikk, setuju tang mana ??
ke setuju yang mata tipah mata lelaki jugak.
hee~ :D

[Reply to comment]
Raji berkata said...
March 31, 2011 at 5:14 AM

owh sebab tu ak jarang tgk cter hindustan =.=
lalala

[Reply to comment]
Cikya said...
March 31, 2011 at 12:10 PM

raji,

pergh, sopan sungguh..
kira mata stok suci lar ni..
hahaha~
:D

[Reply to comment]
RL said...
June 7, 2013 at 5:16 AM

Aku pernah komen sikit bab hindustan ni dalam entri aku, tajuk: coretan yang bercampur-campur. Hahahah. Apa la yang bagus sangat hindustan tu?

[Reply to comment]
Cikya said...
June 9, 2013 at 12:21 AM

apa yang bagus? ilusi kot? dengan seorang gero boleh kalahkan gerombolan penjahat in one blow.
tapi cerita hisdustan sekarang filem utamanya seksi amat..!! kurang seksi tengok drama hindi, tu masih pakai saree...

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.