The Other Side

Kegunaan 'Spare-part'

Assalamualaikum w.b.t...

Ini gara-gara overdose baca novel ker merepek meraban dengan member sampai keluar pasal ni.
Spare-part dengan teman tapi mesra sama tak?
*sila jawab sebab aku pening

Ikut tafsiran adik,
Spare-part, orang yang takde hubungan dengan kau, dalam istilah cintan wa cintun.
Sekejap faham, sekejap pusing.

Member aku selalu cakap,
"Kau takpe lar banyak pilihan..."
Aku,
"Ciss, banyak kut mana nyer...Kawan je pom."

Dia buat aku fikir, aku ni terlebih mesra ker? Rasa kawan macam biasa..hahaha
Jadi istilah spare-part tu tak sepatutnya wujud dalam kamus hidup. Nak spare-part camno yang steady pom takdakk....
*tergelak sorang-sorang.
Kakak pulak tak habis-habis duk kritik gaya tak sayang mulut. Belajar sampai habis dulu, jadi 'pharmacist' yang berjaya.
Ma, sporting habis...pesan sebelum grad dah kena ada steady...
Adik, mimpi aku kawen...sempoi lar adik.
Bila tanya 'hubby' aku handsome ker tak, dia tak ingat sebab aku ni watak sampingan..sebab masa tu dia mimpi tengah prepare barang-barang untuk majlis kahwin dia. 
Bertuah punya adik.

Kegunaan spare-part?
Hanya berguna bila dia bukan spare-part.
Faham? 
Macam keji je cakap macam ni... :P

Sebab,

Love is a two way street...

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Batas

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: yeay, adik mimpi aku kahwin dulu..wakakaka

Heh, siapa nak Ayat balik ???

2 comments:

cantekk said...
November 10, 2011 at 10:14 AM

yg ngaku duk ada spare-part tu mst tak prasan yg dia pon spare-part jgk,,,haha =D kan,,,

[Reply to comment]
Cikya said...
November 11, 2011 at 1:14 AM

cantekk...

hahaha..kebenaran. entah-entah dua-dua bajet spare-part.
spare part+spare part, padan sangat lar tu.. :D
*pedas..ekeke

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.