The Other Side

Cerita di Sebalik Gambar

Assalamualaikum w.b.t.

Atas dasar menyahut seruan geng blogger. Mr. AjeyyRawk


Apa-apa details boleh klik SINI !


Ini masa hari raya Aidiladha yang pertama,
pergi rumah ayah saudara untuk korban.
Perasan tak budak kecik baju pink,
dengan kaki tak jejak tanah?
tu anak saudara 'drama queen' aku,
Aktiviti : tengah berkejar dengan Qina suruh naik kereta sebab akak dan abang ipar nak balik rumah,
tinggal kami tunggu ambik daging korban.
:)


Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Silaturahim

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: drama queen sebab pandai berlakon, umur tak sampai dua tahun lagi...

Heh, siapa nak Ayat balik ???

5 comments:

Razil Tahir said...
November 20, 2011 at 7:31 PM

dtg from segmen Ajeyy Rawk...
tp saya tak join lg.. huhuhu

[Reply to comment]
Ajeyy Rawk said...
November 20, 2011 at 11:52 PM

perggh! menyahut cabaran.. terbaiklah.. haha

bukan mr. tu.. adik2 jee.. hehe
baru 16 thn :P

thanks yer sebab sudi join.. hehe :D
nanti nak buat list!

[Reply to comment]
missSenget said...
November 21, 2011 at 12:18 AM

comel2..


jadi drama quenn mesti cikya ajar ni.. :p

[Reply to comment]
Ajeyy Rawk said...
November 22, 2011 at 7:46 AM

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/11/segmen-cerita-di-sebalik-gambar.html

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.