The Other Side

Kalau Lelaki Melayu Macam Lelaki Korea

Assalamualaikum w.b.t...

Dah lama tak update,
adik tengah menggila main game Angry Birds
Semalam baru khatam... ^^

Berdasarkan tajuk entry,
Kalau lah yang mana memang takkan mungkin
Lain lah kalau k-Pop wannabe
Tu lagi lah jauh panggang
Selepas menonton rancangan Happy Together kat KBSW, tengok K-Pop Hitz kat HitzTV, terbajet karaoke kat MTV lagu korea
--- padahal duk nganga gaya kagum jer.. ---

Buat aku fikir,
Kalau lah lelaki Melayu ni muka macam mamat korea
Agaknya kahwin ke dakk aku entah
Pheuww..
Serius artis-artis mereka
--- muka macam lelaki Korea termaktub dalam syarat comel macam boy band kat sana ---
*miahaha*
Aku segan weyh nak duduk sebelah orang lelaki comel ni
Terasa diri kerdil amat!

[kalau Shinee suka Min Ho]
*aku bukan kipas susah mati korea* T.T

Haha,
Aku tak mencari yang muka-muka comel
Serius aku akan segan.
Cari yang muka kelelakian baru mencabar kan..
*mana lar aku nak cari?*
Puhh, puhh, puhh harap dah grad nanti ada lar sangkut sorang..
--- Sila Amin kan.. ---

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Selera

:: Salam Satu Aqidah! ::


Heh, siapa nak Ayat balik ???

8 comments:

missSenget said...
July 14, 2011 at 7:01 AM

aku suka tgk lelaki ensem, kacak, comel, macho...

suka gila2..

tapi nak ngurat..

tak kot..!! x layak rasa..hihihi

[Reply to comment]
Miscellaneous Smiles said...
July 14, 2011 at 9:26 AM

AHH ABG ABG AKUU..~~

ENCEM KANN..

HEHEE

[Reply to comment]
Rain said...
July 14, 2011 at 3:15 PM

haha..

utk jadikan pasangan hidup, tak nak yang hensem sgt. hati xtenang oo nnt. cari yg sederhana n yang penting agamanya. memimpin kita si isteri ke jalan syurga..


yg hensem , comel, gebu ni buat tatapan n syok2 di masa lapang je.

kalu duk ngn mber2 gurl, best oo gedik2 n usik2 pasal bnda gini..

peace yaw

[Reply to comment]
fiezah91 said...
July 14, 2011 at 3:21 PM

hahaha.. amin.
laki comel, macho suka je. hahaha. tapi tapi tapi tapi sangat malu nak tegor.macam tak layak lak dgn diri ni.hahaha

[Reply to comment]
Cikya said...
July 16, 2011 at 6:44 AM

Senget,

hehe, suka tengok jugak stok-stok lawa hensem cun ni, cuci mata..
Fuhh, mengorat jauh sekali lar.. :D

Smiles,

eh, lar, abang ker?
ejas no phone eh.. :)

[Reply to comment]
Cikya said...
July 16, 2011 at 6:46 AM

Rain,

betul, kalau hensem sangat macam tak tenang, rasa insecure..haha.
yang penting hati kena baik, baru air muka jernih.. ;)
bergosip pasal mereka memang sodapp..

Fiezah,

kalau cikya confirm takkan tegur, tegur pom setakat jeling-jeling jer, lain lah kalau jauh..
sesuka hati cuci mata..hehe

[Reply to comment]
Encik MamaT said...
July 16, 2011 at 10:56 AM

cik ya... moga2 ko dapat laki korea.. bukannya muka mcm korea.. kah3...

[Reply to comment]
Cikya said...
July 18, 2011 at 12:00 AM

Aiyyok EncikMamat..
penat lar nak blaja bahasa korea,
lagi mereka suka makan pedas, aku pedas sikit dah nangis..
hee ;P

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.