The Other Side

Balik Nanti Pinanglah Saya...

...

Kisah keduniaan...

Sebelum tidur saya tuju lagu kat awak,

You Got Me by Colbie Caillat
What If by Colbie Caillat

...

Tapi kalau tiba-tiba,
Ma awak pinangkan awak orang lain.
Lepas saya tuju lagu,

Liar Liar by Christina Grimmie

Saya tuju santau pulak eh?
Ubat guna-guna ker..
kahkahkah

Dasar perempuan terdesak.

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Habluminannas...

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: esok nanti aku sambung kisah yang terkumpul setakat ni.. :)
Heh, siapa nak Ayat balik ???

4 comments:

Encik MamaT said...
September 16, 2011 at 11:28 AM

sabar2... karya a samad said dah dapat ke belum... jangan lupa kongsi la beb.. wakakaka

[Reply to comment]
Cikya said...
September 16, 2011 at 12:13 PM

Encik Mamat,

hahaha. tak dapat lagi lar..
agaknya kena post kat wall baru paham kot?
kahkahkah
repost page A. Samad Said banyak2 kali..

[Reply to comment]
Cikya said...
September 20, 2011 at 2:47 AM

Orlando,

antrax kena pos...
tak boleh main tabur sesuka hati..
haha..
mana-mana ada cctv la ni..
bahaya..

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.