The Other Side

Lelaki Pelik di Berjaya Time Square

Assalamualaikum w.b.t...

Semalam, keluar dengan geng,
9 orang, sambut besday secara besaran dan gumpalan semua orang,
Sepanjang dua semester akan datang...

Aku dengan member cepat-cepat tunggu lif nak naik tingkat 7,
Solat zohor, 
Tunggu lif TS ni sikit punya lah lembab.

Tiba-tiba ada sorang laki ni tanya nak naik tingkat berapa,
Aku buat tak tahu malas nak layan, 
Member aku pulak berbalas kata,
Dia nak naik tingkat 10,
Dia duk tanya belajar kat mana,
Siap tersasul cakap kampung pandan tu kampung baru bla-bla-bla..
Aku masih buat tak tahu..

Akhirnya,
Dia tawarkan no telefon dia kalau nak contact-contact,
Nak belanja makan.
*dah masuk lif*
Member aku pom ambik lar no dia,
...
Tingg!
Sampai tingkat 7, terus keluar nak lari dari dia,
Tengok kau dia siap keluar lif,
Mintak no telefon kami.
Sebab dah pukul 1 lebih, 
Nak kejar makan lagi, wayang kul 2.20..
Bagi je, lepas tu tinggal dia..

Tengah tengok Raya Tak Jadi,
Sampai mesej..

Manis betul senyuman awk td.sampai nak wat keje ni pun terbayang lg pd awak berdua.mcm ni la gadis yg sy ingin jumpa dlm hidup sy

Rasa nak muntah selepas baca..
Ciss...!
Ikut suka kau lah nak terbayang apo,
Goodbye freak..

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Maklumat Diri 'Freaks' Merata

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: aku jeling kat tag nama dia...
Sport TOTO Service mende entah.. Ayoyo T__T

Heh, siapa nak Ayat balik ???

13 comments:

Encik MamaT said...
September 16, 2011 at 2:53 PM

adoii... bahaya gak tu.. haha.. tingkat atas2 tu takde orang... haha.. port maksiattttttt

[Reply to comment]
Cikya said...
September 16, 2011 at 3:13 PM

Cik Gugu,

ada kisah seram sikit-sikit ni..
gelak pulak..haha :D

Encik Mamat,

heh, dia naik tingkat 10 nak buat maksiat ker?
hahaha, biarlah dia, ke pejabat TOTO dia kat tingkat 10 tu ker..

[Reply to comment]
ORLANDO AHMAD said...
September 16, 2011 at 3:14 PM

kah3... cinta pandang pertama kah?

[Reply to comment]
cik bulan said...
September 16, 2011 at 6:38 PM

kalo org nanti org bagi no apek ikan kat umah ja..haha

[Reply to comment]
naa ciksu said...
September 16, 2011 at 8:46 PM

HAHA..mende la laki tu..men terjah je..
ce tnya berapa owg perempuan dah dia wat trick gtu..haha

[Reply to comment]
Kumiko said...
September 16, 2011 at 10:46 PM

bahaya betul. nasib baik x jalan sorang2...

[Reply to comment]
Ajeyy Rawk said...
September 16, 2011 at 11:01 PM

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

[Reply to comment]
missSenget said...
September 17, 2011 at 10:19 AM

tuuuuuuuuuuuuuuuuu dia...

hahaha....

[Reply to comment]
Cikya said...
September 20, 2011 at 2:49 AM

Orlando,

kahkahkah jugak. tak sanggup nak reply mesej2 dia,
tanya..
"Cinta pandang pertama kah?"
^^

Cik Bulan,

aisey,
len kali kena ambik no yang jual ikan kat rumah tu lah..
ish3..
pengajaran..

Ciksu,

tak sanggup nak tanya..
geli la :P

[Reply to comment]
Cikya said...
September 20, 2011 at 2:51 AM

Kumiko,

tu lar,
kalau jalan sorang, memang dah terus lari rasa...
ngeri + takut jugak.. :)

Ajeyy Rawk,

SInggah..!

Senget,

apa dia...?
lelaki pelik je Nget tak perlu excited..
kehkehkeh :P

[Reply to comment]
MakNgah said...
October 14, 2011 at 10:10 PM

huhuh beraninya bg nombor pd orang yg tak kenal

[Reply to comment]
Cikya said...
October 15, 2011 at 12:16 AM

Makngah,

entah nape, boleh pulak terbagi no kat dia...
sekarang dia tak kacau dah..
cuma ada attemp call 2-3 kali..
mesej beberapa kali..
pengalaman.. :)

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.