The Other Side

Antara Tunang Tak Jadi dan First Crush.

Amaran:

Do not drink caffeine based drink after 4 p.m,
and you'll end up blogging at this hour..
T__T

Dah siap baca 3 Qul + ayat Qursi + mengucap..
Tutup mata...akhirnya bangun bukak laptop..
Sebab otak menerawang sangat lah jauh.
Harap omongan malam berfaedah.

Review drama korea Dream High,
Go Hye Mi pilih, Sam Dong, bukan Jin Guk.
Buat aku teringat nasihat member sebelah bilik dulu.

Dia,
Kau pilih je yang dekat, selalu ada dengan kau,
Mudah nak cari bila ada apa-apa.
Dia jauh sangat, lagi pom susah nak contact kan?
Jumpa pom tak pernah...

Macam tu lah lebih kurang...
Aku senyum je.
Fikir logik.
Tapi tak senang,
Heh, senang je lah...
Aku Berhati Besar

Batuk-batuk-batuk...
Temporary Feeling

Entah lah.
Muda..yeah.masih muda..
Jalan pom masih panjang untuk diredah.

Tunang tak jadi kenapa?
Sebab...
Masih terlalu awal...

First Crush?
Biar kan je lah..
Iklan yang datang hanya untuk membungakan jiwa sebentar..
Dah nama pom crush kan.

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Jiwa
:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: esok nak call tunang tak jadi, ada kisah nak diceritakan... kahkahkah
Heh, siapa nak Ayat balik ???

8 comments:

ORLANDO AHMAD said...
September 20, 2011 at 2:04 PM

gua dah tido, kawan gua talipon nak blanje lamb chop, jadi gua pilih utk sambung tido...

[Reply to comment]
..cik gugu.. said...
September 20, 2011 at 2:25 PM

leh plak nk kol tunang x jadi~~~

[Reply to comment]
Zaujah Encik Mamat said...
September 22, 2011 at 3:06 PM

better kita memilih yang kita yakini , dan berpaling lah kepada Allah .. dan bertanya lah... jika bertanya pada hati .. mungkin sampai bila tiada yang pasti..

hehe syikin jenis nekad :) ... no play-play... terus kawin hehe :) ..

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.