The Other Side

Nanny Jijie, as Promised.




Gosh.

Geli- geli cakap saya awak.
Miahaha!
Banyak lagi nak tulis, tapi kertas tak muat,
nak buat dua muka surat tak kurang malasnya.

Nak tulis Happy Birthday guna Sharpie Pink tapi tak jumpa cari.
Pen setengah dozen boleh hilang, 
usahkan sharpie sebatang.
T__T

Nanny Jijie lagi special daripada dia,
jangan bimbang.
Dia tak special pom.
Hahaha.
Apsal aku cakap gaya lesbo nih?
Astagfirullah.

Apa- apa.
Nanti ada wishes yang tak berapa lengkap rapuan dan ayat repekan melampau di tengah malam jam 4.48 a.m. ini,
akan dibayar dengan..
Err.. Kasih sayang hingga hujung nyawa lah gini.
Eheh! 
Iyer, I'm romantic enough for you to take anti-emetic to feel nauseous.
=P

Maka disebabkan suasana romantik tak habis,
maka I tujukan untuk you:

Avenge Se7enfold of Dear God.
Naa, search for the lyric and song.
Yet the cheesy me is not too chronic to put the lyric here.
Ekeke.
Sweet aite?

Ta-ta for now.

Me, 
Your ex-roomate, 
ex-bedmate,
ex-matriculationmate,
extremely charming?



Heh, siapa nak Ayat balik ???

6 comments:

priNceSs faNtagHiRo said...
April 19, 2013 at 8:23 AM

Assalamualaikum, waalaikumusalam..hee
First? I do love u too:')just a bit shy to say it on phone lke u did..yada yada. Actually just not used to it..haha=_='
But thank you for all ur duas..aku amin untuk setiap satuNya. *sebak, tacing, terharu*-trust me this is not drama, u know dramatic part of me.lol.I dont know other word to describe friendship other than forever..yeah..xoxo* x ingat bila last aku comment belog ni..like it was a year ago* erk:D



[Reply to comment]
missSenget said...
April 25, 2013 at 7:57 AM

cantik nya tulisan cikyaaaa...


haha.. sweet..!

[Reply to comment]
cikya lah said...
April 28, 2013 at 2:53 AM

Ngahaha,

Miss neh, tulisan gitu cantik?
Buat stress diri jer kalau isi report guna tulisan tangan,
tak organize lansung,
gambaran tuan punya tulisan.

*terima kaseh* :P

[Reply to comment]
kay_are said...
May 5, 2013 at 1:37 PM

tulisan ko cakar ayam,aku malas nak bace ape surat tu tulis.. boleh? =P

[Reply to comment]
cikya lah said...
May 13, 2013 at 12:41 AM

thanks kR sebab jujur,haha

memang semulajadi tulisan selekeh, cakar itik pom boleh...

Oh...
tulisan metastable macam tuan dia...

=P

[Reply to comment]
cikya lah said...
May 14, 2013 at 1:46 AM

Nak hadiah... Nak hadiah... Hahahahahaha..... ;p

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.