The Other Side

Mimpi lagi...

Assalamualaikum w.b.t...

Asyik-asyik mimpi..
Apa dah takde benda lain ker nak cerita ??

Sila baca profile aku
:: Sleepy head ::
Jadi, jangan salahkan aku kalau nak berceloteh pasal mimpi..
Haha..tiba-tiba emo! ^ ^'


Cerita kali ini bukan mimpi yang baru pom, cuma..
Mimpi pasal kahwin lagi ??
Oh! kamu pom mesti muak kan ? kan ??
tapi aku nak cerita juga..

Ini bukan angan-angan
Aku melihat member-member pakat-pakat bertunang.
Aku tidak cemburu, secoet kurang tidak..
Aku senyap-senyap jer tahu mereka bertunang, terasa sedikit bangga weyh sebab tahu..
Hee..tunang mana boleh heboh kepoh satu kampung, satu Uni apatah lagi
Buat member-member aku yang dalam status 'I'm not available'..
Aku tunggu dapat kad walimah ye.. :D
Jangan tag aku dalam FB sahaja..
Jemput personally lagi afdal...
Suka nih jadi Mak Pacak tunggu kad wangi..
*sila pastikan kad walimah wangi okeh*
Hahaha, suka-suka jer aku demand

[Dior bukan One Drop Perfume taw!]

Yang tak tahannya..
Bertunangnya member-member aku..
Aleh-aleh aku yang kahwin dulu..
Bingung aku memikirkan
Kenapa aku dulu ?
Agaknya, aku tak tunang macam mereka, terus kahwin..
Perghh..tak dapat nak merasa pakai baju tunang satu set, baju kahwin satu set..
Tapi takpe, berjimat cermat amalan mulia..
Dapat cincin 3 sekaligus seronok woo..
Dalam masa satu hari..
Aku juga keliru yang mana satu akad nikah terima aku seadanya tadi ??
*bajet ada calon ramai..!*

[jangan 'tick' kat skrin lappy ye] :D

Dah, dah, dah.
Lupakan..
Itu hanyalah persoalan yang mengarut sahaja..
Aku mana ada kahwin weyh..
Dalam mimpi nak pening-pening kahwin awal apa kes..
Cincin akad nikah segala bagai kan..
:: LOL 10 kali ::

Aku ingat nak dua cincin je lah, tak payah 3 takpe, cincin merisik aku tak berkira sangat..
hahaha...
*ini tulus dari hati aku* :)

Jaga diri, Jaga Iman, Jaga Angan-angan..

:: Salam Satu Aqidah! ::

[jangan lupa perfume sebotol buat hantaran..] :D

Heh, siapa nak Ayat balik ???

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.