The Other Side

Blabber Me..

Assalamualaikum w.b.t..

Ini adalah rentetan TAG daripada Cik Darlsepet!..

Plot rapuan ini berkisar tentang :-

25 RANDOM THINGS ABOUT ME..

1. Aku suka balik rumah, kalau lah aku bawak kereta datang kolej, pasti, ye pasti sekurang-kurangnya 2 minggu sekali aku balik..
2. Suka susu, keju, aiskrim, coklat, kek, yogurt, senang cerita makanan yang menggebukan adalah kesukaan..dairy product
3. Jarang sakit, tapi kalau dah sakit memang kronik lah walaupun demam sahaja, datang berpakej
4. Anak ketiga dari 4 beradik, nampak macam brutal tapi malu masih ada..haha. Fire!
5. Setia dengan sesuatu, macam handphone ker bantal ker, purse, jam, tak tergoda nak beli yang baru
6. Selalu pilih yang kali pertama pilih. Macam beli donut, dah berkenan satu terus ambik, tanpa hiraukan donut lain.. *dramatik*
7. Ungu kegemaranku
8. Clumsy
9. Kadang-kadang blur
10. Cakap banyak jugak, ikut topik
11. Rasa macam I'm a good listener
12. Asal Kelantan
13. Body wash suka Lux warna Pink!
14. Layan semua jenis lagu
15. Nak perfume hantaran kahwin..LOL 10 kali
16. Simple
17. Ceria
18. Mood kalau berubah memang tak boleh sorok sebab written on face ^^'
19. Macam otak kiri tapi kurang terancang rasanya
20. Unpredictable
21. Boros
22. Suka tengok cerita kartun
23. Tak tahan pedas
24. Senang tidur, hahaha :: Sleepy head ::
25. Tend to grin rather than smile :D

Jenuh fikir apa lah nak letak sampai cukup 25.. 
*perasan tak awal-awal macam banyak jer ayat!*
:: tanda kekeringan idea di penghujung cerita ::

Aku tag..









adeh, penat tag..haha :)

Jaga diri, Jaga Iman, Jaga Bebelan

:: Salam Satu Aqidah! ::

Heh, siapa nak Ayat balik ???

3 comments:

jidah jeju........ said...
February 26, 2011 at 7:10 PM

ak ditagged..hoho
soalan nye yg mane yang?hee..:)

[Reply to comment]
Cikya said...
February 26, 2011 at 11:05 PM

@jidah jeju

25 random things about me dear.. :)

[Reply to comment]
jidah jeju........ said...
February 27, 2011 at 12:17 AM

anything??ooo....hmmm
nt ble tme free ak wat k..:D

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.