The Other Side

Cot Cet Cot Cet | Random

Assalamualaikum w.b.t.

Dah berkoyan lamanya tak update blog,
sebab tak berapa nak rajin,
semester lepas duk menggila buat manuskrip tesis dan taip balik literature review.

Semua gara- gara laptop hancur.
Takde yang selamat nak back up.

T__T
So far so good,
VIVA alhamdulillah. Keputusan pom OK.
Tak menjerut jiwa sangat.

Not so best thing happened on the first day home,
cik kereta dah pergi cium bumper orang.
Adess, dah lar masa tu tengah nervous nak interview.
Terketar- ketar tangan taip nombor pakcik yang dilanggar.
Rezki pakcik Din tu tak bengis au garang.
Tidak lar putus nyawa terus kat tepi jalan...
Tak baiki lagi, 
*takde orang nak taja baiki cik kereta ker?*
Tapi lepas lar interview tu,
2 people got in out of six.
Luck ker my mom's prayers for passing the interview.

Pasal cik kereta buat aksi cium- cium ni,
tetiba tak jumpa brek.
Apa ker logik?
Entah sebab apa nak kata seat jauh dari stereng sampai tak jejak kaki nampak benor nipunya.
Dah nasib dah kumpul mata kemalangan kali ke-3?
Ngee...
Bak kata Ma,
"Abah takde, ***** pulak yang accident."

Err.
Cot cet cot cet ni.
Minggu pertama balik rumah,
pergi makan gulai member nikah.
Jumpa hubby dia,
"Eh, macam pernah nampak, pernah jumpa ker?"
Ayoyoyo...
Kalau nak kira banyak kali jugak orang duk cakap macam kenal, pernah nampak...
yada- yada.
Apa muka ni 'common' sangat ker?
*buat sedih boleh?*
=P



Azam semester ni kot,
selagi cik pipi bam bam tak susut,
tak leh buat kad pengenalan baru.
Wahahaha...
Semangat nak mengundi jugak ni,
tapi tak tahu ada tiket bas ker tak.
Ceh,
tarikh mengundi pom tak tahu.
Parlimen pom tak bubar.
Dah bajet nak balik mengundi.

Apa- apa.
Semakin hari semakin selekeh.
Cuma berhajat nak pakai contact lense masa praktikal nanti.

Jaga Diri, Jaga Iman, Jaga Amal.

:: Salam Satu Aqidah! ::

p/s: try harder this semester. Stop bantering things. =)
Wish all of you the best in life and hereafter.

Heh, siapa nak Ayat balik ???

2 comments:

kay_are said...
March 3, 2013 at 1:41 AM

lulus viva? congratz rye.. semoga success selalu.. part langgar kete tu lain kali sile hati2 r ye..

[Reply to comment]
cikya lah said...
March 3, 2013 at 6:43 PM

Aameen. Examiner baik. Tak picky sangat alhamdulillah.
Haa. Wajib hati- hati. Habis duit..

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.