The Other Side

Segmen | Ashadi Mencari Top Fans Surfexchangeclicks.com



Assalamualaikum

Click here


Dengan rasminya saye memutuskan untuk membuat 1st segmen "ashadi mencari top fans surfexchangeclicks.com"..dan segmen ini bermula 12/9/2012 - 20/9/2012

Hadiah yang sempoi:
VIP user + 5000 coin untuk TOP 5 user
VIP user untuk 30 orang terawal menyertai segmen

Syarat-syarat penyertaan :

1.mestilah menjadi user surfexchangeclicks.com kalau belum register sini

2.copy tajuk ini "ashadi mencari top fans surfexchangeclicks.com"

3.copy logo diatas(letak url ke entry ini) dan copy entry ini -->exchange community(nak tukar ayat sendiri pun boleh)
paste di blog / website korang..

4.tag sekurang-kurangnye 3 member..


5.jangan lupa tinggalkan link entry dipetak komen

cara mencari pemenang bertuah :

1.anda berjaya invite walaupun seorang 
2.traffic yang datang dari blog anda juga dikira .
3.jika tiada tersenarai yang diatas admin akan guna random.org untuk mencari pemenang bertuah

tujuan segment :
1-mencari fans/peminat di surfexchangeclicks.com
2-menambah user di surfexchangeclicks.com

sebarang pertanyaan boleh chat di facebook admin Sare Says 





p/s: demi teratai atai-atai. Tolong lar tekan. *gaya desperados*
XD


Heh, siapa nak Ayat balik ???

4 comments:

kay_are said...
September 18, 2012 at 8:31 AM

jap.. aku macam nampak blogger yang name die lebih kurang aku kat bawah sekali.. die blogger baru eh =P

jumpe dah blog ko balik.. ko nye profile bawak ke google+ so aku tak dapat detect blog kat mane.. =__=

[Reply to comment]
cikya lah said...
September 18, 2012 at 11:08 AM

alar kay_are..

alar.
haha, kemain kan.

dah yang tu je latest blogwalking and intruding.

haa, redirecting ke google+.
linking account senang nak handle.
tak serabai sangat. :)

[Reply to comment]
Romeo Laut said...
September 18, 2012 at 10:28 PM

Huurmm.. Apa benda ni? Coin apa benda tu?

[Reply to comment]
kay_are said...
October 15, 2012 at 1:27 PM

ye ke? patut r aku tak jumpe blog tu.. nasib r miss senget tu bagitau url blog ko kalau tak lost terus.. huu

[Reply to comment]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Mengayat

Back to Home Back to Top Ayat-mengayat..heh!. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.